top of page

Om os

DSCF2481.JPG

Waldorfbørnehaven Lille Bjørn er en selvejende institution med fuld overenskomst med Furesø kommune. Det betyder bl.a. at forældrebetalingen følger kommunens takster og at pladsanvisningen henviser børn til Lille Bjørn.

Børnehaven ledes af bestyrelsen som giver den daglige ledelse og det pædagogiske ansvar videre til personalet. Personalet er   uddannet Rudolf Steiner pædagoger.

Lille Bjørn har plads til 21 børn og åbningstiden er kl. 07.45 - kl. 16.00. Barnet skal være i børnehaven senest kl. 08.45 da vi starter dagen med sangleg. Hvis I kommer for sent så vent venligst i garderoben til vi er færdige.

Nye børn og deres forældre må regne med 1-2 ugers indkøring. Hvordan aftales nærmere. Vi har en samtale før barnet starter og vi har en opfølgende samtale efter ca. 6 uger. Derudover kan man altid ønske en forældresamtale.


Vi stræber os på at afholde 3 forældremøder pr. år hvor der er mødepligt.
Forældremøderne vil ofte have et tema, eller uddybbe evt. pædagogiske principper og impulser. Forældrene har altid mulighed for en dialog med pædagogerne.

Børnehaven har et lille bibliotek om pædagogiske emner m.v. som står til forældrenes disposition. Det er op til forældrene at være orienteret om Rudolf Steiner pædagogikkens tanker og impulser. Dem kan findes her på hjemmesiden.

bottom of page